Xarcuteries a Terrassa

Alba Xarcuteries té dos establiments a Terrassa i un a Rubí

Som un d'aquests comerços propers, on prima l'atenció i el servei al client i on la qualitat es troba sempre present, a cada producte del gènere que venem.

A les nostres xarcuteries a Terrassa i Rubí el client és el primer, la seva satisfacció amb cada compra ens ha permès consolidar-nos, per créixer i millorar, amb l'obertura de noves botigues d'alimentació, carnisseries i xarcuteries a Terrassa i Rubí.

A Alba Xarcuteries trobaràs conserves de primera, carn de vedella, pollastre, porc, bou, carn per esdeveniments i xarcuteria, amb pernils 5J, pernils Durop o formatges de les principals denominacions d'origen, a escala nacional i internacional.

xarcuterias a terrasa

MENJA BÉ. NOSALTRES T'AJUDAREM.

Confia en Alba Xarcuteries per emportar-te la millor qualitat a la teva taula. A les nostres xarcuteries a Terrassa i Rubí venem carn d'una acurada selecció de ramaderies nacionals de prestigi i podràs comprar hamburgueses, salsitxes o botifarra de fabricació pròpia artesanal.

Hamburgueses, salsitxes i botifarra de fabricació artesanal

Si ets un establiment hostaler de la zona i busques oferir un gènere sempre fresc, truca'ns. Podem apropar-nos i deixar-te la mercaderia per a que no hagis de desatendre el teu negoci. El servei de lliurament a domicili està subjecte a una comanda mínima de 50€, per tota classe de clients.

charcuterías en tarrasa

Servei especial per hostalers de la zona

Tant si ets de compra diària o de compra setmanal o mensual, amb nosaltres tens l'opció perfecta. Garantim la frescor de tot el gènere i per això durant tants anys hem aconseguit una fidel cartera de clients que confien en el servei que Alba Xarcuteries pot oferir.

No renunciïs a menjar bé pels horaris, les preses o la comoditat. T'ho posem fàcil. Confia en les nostres xarcuteries a Terrassa i Rubí.

Instal.lacions i serveis d'Alba Xarcuteries

Alba Xarcuteria disposa de vàries instal.lacions a Terrassa i a Rubí. Coneix-les.

Terrassa

  C/ Provenza 144,
Terrassa, 08226, (Barcelona)

  937 830 463

Terrassa

  Rambla de Francesc Macià 20,
Terrassa, 08226, (Barcelona)

  937 356 039

Rubí

  Mercado Municipal,
Rubí, 08191, (Barcelona)

  935 875 227